Over Ons

Jansen Beveiligingstechniek kent zijn ontstaan in 1974, begonnen als familiebedrijf is Jansen uitgegroeid tot een solide partner voor al uw beveiligingsvraagstukken.

Jansen Beveiligingstechniek is actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland coördineren wij alle activiteiten. Door onze internationale oriëntatie kunnen wij al onze klanten van passend advies en snelle responstijden dienen.

Wij werken met enthousiaste medewerkers, denken graag met u mee en maken op maat gesneden oplossingen. Jansen heeft veel ervaring met rolluiken, rolhekken en schaarhekken in alle denkbare verschijningsvormen en biedt daarmee een zeer compleet productpakket aan, waarmee we flexibel kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid worden bij Jansen naar een hoger niveau gebracht door te kiezen voor doordachte beveiligingssystemen en kwalitatief hoogwaardige partners voor de aanlevering van de verschillende componenten.

De productie van onze beveiligingsproducten verzorgen wij in eigen werkplaats. Vervolgens wordt op afspraak de montage ingepland en uitgevoerd door ervaren medewerkers volgens de daarvoor geldende richtlijnen omtrent veiligheid en kwaliteit.

Jansen begrijpt dat uw beveiliging een serieus en actueel onderwerp is. Wij bieden u daarom snel en direct contact met onze medewerkers, ook buiten reguliere werktijden. U kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken, zodat wij uw (aan)vragen snel en nauwkeurig kunnen verwerken.

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Bij dringende storingen is er voor onze klanten altijd interventie beschikbaar.